Konya
Parçalı bulutlu
20°
Aksaray
Açık
15°
Karaman
Parçalı bulutlu
19°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Bakan Bolat, Konya’daki dev yatırımı yerinde inceledi

Bakan Bolat, Konya’daki dev yatırımı yerinde inceledi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ereğli'de Gençlik Kampüsü ve Fera Kafe'yi ziyaret etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tesislerin ilçenin sosyal yaşamına katkı sunduğunu belirterek destek verenlere teşekkür etti.

Bakan Bolat, Konya’daki dev yatırımı yerinde inceledi
KAYNAK: Konya Büyükşehir Belediyesi
Okunma Süresi: 2 dk

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ereğli’de, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gençlik Kampüsü ve Fera Kafe’yi ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Bolat’a Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya protokolü eşlik etti. Heyet, gençler ve vatandaşlar için hizmet veren tesislerde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Ereğli’ye kazandırılan Gençlik Kampüsü ve Fera Kafe’nin ilçenin sosyal yaşamına önemli katkı sunduğunu belirtti.

Başkan Altay, “Konya’mızın en büyüğü olarak Ereğli’ye kazandırdığımız Gençlik Kampüsümüz ile Fera Kafe’mizi Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ve heyetimizle birlikte ziyaret ettik. Gençlerimiz ve hemşehrilerimiz için hayata geçirdiğimiz bu güzel mekânların ilçemize hayırlı olmasını diliyor; emeği geçenlere, katkı sunan tüm temsilcilerimize ve Konya’mıza gösterdiği ilgi ve destek için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli’de gençlere yönelik eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yürütüldüğü Gençlik Kampüsü ile vatandaşların hizmetine sunulan Fera Kafe’nin ilçedeki sosyal hayatın önemli merkezlerinden biri olması hedefleniyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız