Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
18°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Beyşehir, Göl Cup ile tarihi bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak

Beyşehir, Göl Cup ile tarihi bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak

Beyşehir, 26-29 Ağustos'ta GÖL CUP futbol turnuvasına ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin önde gelen kulüpleri ile uluslararası takımlar katılacak. Belediye Başkanı Adil Bayındır, organizasyonun spor turizmi için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Beyşehir, Göl Cup ile tarihi bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

Konya'nın Beyşehir ilçesi, 26–29 Ağustos tarihleri arasında tarihinin en büyük spor organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Demirspor ve World Star Academy iş birliğiyle düzenlenecek GÖL CUP, yalnızca Türkiye’nin değil Balkanlar’ın da en önemli futbol buluşmalarından biri olacak.

Konyaspor, Fenerbahçe, Başakşehir, Antalyaspor, Sivasspor, Samsunspor, Kayserispor, Kocaelispor gibi ülkemizin köklü kulüplerinin yanı sıra Makedonya’dan Shkupi FC ve Kosova’dan HF Sharri ile çok sayıda uluslararası kulübün katılacağı turnuva, Beyşehir’de sporun geleceğine ışık tutacak.

Başkan Bayındır: “Beyşehir için tarihi bir dönüm noktası”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, organizasyonun önemini şu sözlerle vurguladı:

“Beyşehir bugüne kadar görülmemiş bir spor şölenine ev sahipliği yapıyor. GÖL CUP, sadece bir futbol turnuvası değil; gençlerimizin geleceğine yapılan bir yatırımdır. Ulusal ve uluslararası birçok kulübün yer alacağı bu büyük organizasyon, Beyşehir’i spor turizminde marka şehir haline getirecek. Amacımız, çocuklarımıza ve gençlerimize ilham olacak, onlara hayallerinin peşinden koşma cesareti verecek bir vizyon ortaya koymaktır.”

Beyşehir Spor Tarihine Altın Harflerle Yazılacak

4 gün sürecek turnuva boyunca,  heyecan dolu karşılaşmalar, fair Play ruhu,geleceğin yıldız futbolcuları, Beyşehir’de sporseverlerle buluşacak. Başkan Bayındır, sporseverleri bu tarihi organizasyona ortak olmaya davet ederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Beyşehir, yapılmaz denileni yapıyor. Sporun, dostluğun ve kardeşliğin kalbi Beyşehir’de atacak. Bu büyük heyecana tüm halkımızı davet ediyorum.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız