Metin mesajında şunları söyledi:
17-25 Aralık ve MİT Tırları ihanet süreci sonrasında vatansever Anadolu insanının devletinin yanında saf tutması sağlandı. 15 Temmuz ihaneti sonrasında ise millet, bazı devlet unsurlarından çok daha öte bir hassasiyetle devletinin yanında hainlere karşı konumlandı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizatihi varlığını ortaya koyarak, yalnızlaşıyorum sitemi ile yürüttüğü kararlı mücadele en önemli artımız. 15 Temmuz gecesi örgütlü islami, muhafazakar ve milliyetçi yapılar, meydanlarda alan hakimiyetini tesis etmişti. Yeni bir işgal hareketine karşı tek güvencemiz de budur.
Bu yapılara mesafeli duruş, tam da FETÖ stratejistlerinin aradığı şeydir, tuzağa düşmeyelim. Ortak paydası vatan olan sivil toplum kuruluşları, FETÖ ve FETÖ’msü yapılara karşı en büyük güvencemizdir. Bir daha 15 Temmuzlar yaşanmasın diyerek 15 Temmuz gecesi nöbette ‘Ben de Varım’ diyorum.”