Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
23°
Karaman
Açık
25°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Hafızlardan Kur’an ziyafeti

Hafızlardan Kur’an ziyafeti

Görmeyenleri Koruma Derneği anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Görme engelli hafızlar Şaban Özdemir, Süleyman Gözel ve Muhammet Ali Bayar Çanakkale şehitleri ve deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kur'an-ı Kerim okudu

Hafızlardan Kur’an ziyafeti
Okunma Süresi: 1 dk

Görmeyenleri Koruma Derneği anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Görme engelli hafızlar Şaban Özdemir, Süleyman Gözel ve Muhammet Ali Bayar Çanakkale şehitleri ve deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kur'an-ı Kerim okudu.Dernek binasında gerçekleştirilen hatim programında duygusal anlar yaşandı. Şehitlerimiz ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okunan hatimlerin duası da yapıldı.

image-7adcad33.jpg

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü kapsamında bir araya geldiklerini söyleyen Dernek Başkanı Aşır Özcan yaptığı konuşmada "Bugün bize emanet edilen bu kutsal vatan topraklarında, canımızdan, malımızdan emin olarak gurur ve onurla bağımsız bir hayat sürdürüyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de şifalar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız