Konya Numune Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının geri bildirimleri değerlendirildi. Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında düzenli olarak gerçekleştirilen Şikâyet, Öneri ve Teşekkür Değerlendirme Komisyonu’nun aylık olağan toplantısı yapıldı.
Konya Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Haydar Dadacı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, hastalar ve hasta yakınları tarafından hastaneye iletilen şikâyet, öneri ve teşekkürler detaylı şekilde ele alındı.
Toplantıda, gelen geri bildirimler doğrultusunda hastanedeki mevcut uygulamalar gözden geçirilirken, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve hasta memnuniyetinin yükseltilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalardeğerlendirildi.

Hizmet kalitesinin sürekli geliştirilmesi hedefleniyor
Değerlendirmelerde sağlık hizmetlerinin daha etkili, verimli ve güvenli şekilde sunulması, hizmet kalitesinin sürekli geliştirilmesi ve hasta ile hasta yakınlarının memnuniyetinin artırılması konuları öne çıktı.
Ayrıca hastanede sunulan hizmetlerin, hasta ve yakınlarının ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda iyileştirilmesineyönelik çalışmalar da toplantının gündeminde yer aldı.

Konya Numune Hastanesi yönetimi, hasta ve hasta yakınlarından gelen geri bildirimlerin hizmet kalitesinin geliştirilmesinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, kalite ve hasta memnuniyeti odaklı çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi. Hastanenin resmi kaynaklarında da Başhekim Op. Dr. Ali Haydar Dadacı’nın hasta memnuniyeti ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik değerlendirmeleri yer alıyor.