Konya Haber: Konya’nın Kulu ilçesinde, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak proje masaya yatırıldı.
Kulu Kaymakamı Ramazan Polat başkanlığında yapılan toplantıda, Kulu OSB’ye (Organize Sanayi Bölgesi) başvuru yapan firmalara yer tahsisi yapılması için çalışma yapılmasına karar verildi.
Toplantıya dair bilgiler paylaşan Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver şunları söyledi:
“Kulu Organize Sanayi Bölgesi toplantımızı İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan Polat başkanlığında OSB müdürümüz, belediye meclis üyelerimiz ve belediye personelimizden oluşan müteşebbis heyeti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdik.
Toplantımızda Organize Sanayi Bölgemize başvuru yapan 30 firmadan OSB’ye uygun imalat yapacak olan bu işe uygun firmalar incelenerek uygun fiyat ve şartlarda bu firmalara yer tahsisi yapılması için çalışmaların yapılmasına karar verildi.
Bu vesile ile ilçemizin gelişimine ve ekonomisine katkı sağlanması hedeflenmekte olup yatırım yapmak isteyen firmaları Kulu OSB’mize davet ediyoruz.”
Görsel Kaynak: AB Haber Merkezi