Konya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Kurban Bayramı dolayısıyla kent genelindeki birimleri ve uygulama noktalarını ziyaret ederek görev başındaki personelle bayramlaştı.

Bayram süresince vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapan emniyet mensuplarıyla bir araya gelen Koç, polislerin bayramını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç'un bayram sevincini sahadaki personelle paylaştığı belirtilerek, vatandaşların güvenliği için fedakârca görev yapan teşkilat mensuplarına teşekkür edildi.

Açıklamada ayrıca, bayram boyunca görevlerinin başında bulunan tüm emniyet personelinin bayramının kutlandığı ve çalışmalarında kolaylıklar dilendiği ifade edildi.