Konya
Açık
18°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da doğal alanlar korunacak! Projeler masaya yatırıldı

Konya'da doğal alanlar korunacak! Projeler masaya yatırıldı

Konya Valisi İbrahim Akın, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya'da doğal alanlar korunacak! Projeler masaya yatırıldı
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Valisi İbrahim Akın, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8 Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, Konya ve çevresinde yürütülen doğa koruma, biyolojik çeşitliliğin sürdürülebilirliği, yaban hayatının korunması ve milli parkların yönetimine yönelik çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Orhan Çatalçam’dan bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında, Vali İbrahim Akın başkanlığında; Vali Yardımcısı Yavuz Güner, 8 Bölge Müdürü Orhan Çatalçam, Bölge Müdür Yardımcısı ve merkez şube müdürlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, doğal alanların korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla yürütülen projeler ile yeni planlamalar değerlendirildi.

Vali Akın, doğa ve çevre bilincinin toplumun her kesiminde yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekerek, bu alanda fedakârca görev yapan tüm personele teşekkür etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız