Konya
Açık
14°
Aksaray
Parçalı bulutlu
19°
Karaman
Açık
13°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da Hükümet Konağı yeniden yapılacak! Kurumlar nereye taşındı?

Konya’da Hükümet Konağı yeniden yapılacak! Kurumlar nereye taşındı?

Konya'nın Bozkır ilçesinde Hükümet Konağı'nın yeniden inşası nedeniyle bazı kamu kurumları geçici adreslere taşındı.

Konya’da Hükümet Konağı yeniden yapılacak! Kurumlar nereye taşındı?
MUHABİR: Alara Çifci
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Bozkır ilçesinde Hükümet Konağı’nın yıkılarak yeniden yapılacak olması nedeniyle bazı kamu kurumları geçici hizmet adreslerine taşındı. Bozkır Kaymakamlığı, vatandaşların işlemlerini gerçekleştirirken yeni adresleri dikkate almaları gerektiğini duyurdu.

Bozkır Kaymakamlığı tarafından yapılan kamuoyu duyurusunda, Hükümet Konağı’nın yeniden inşa edilecek olması nedeniyle ilçede hizmet veren bazı kamu kurumlarının geçici olarak farklı adreslerde hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Duyuruya göre Emniyet Amirliği, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Millî Emlak Şefliği ve Kadastro Birimi, Yukarı Mahalle, 5022 Sokak No: 5/1 adresine taşındı. Söz konusu adresin Osman Yaren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğu belirtildi.

Kaymakamlık hizmetleri ise Yukarı Mahalle, 50009 Sokak No: 1, Kat: 2 adresinde, Büyük Cami yanında bulunan Bozkır Konağı’nda verilmeye devam ediyor.

Kaymakamlık, vatandaşların kamu kurumlarındaki işlemlerini herhangi bir adres karışıklığı yaşamadan gerçekleştirebilmeleri için belirtilen geçici hizmet adreslerini dikkate almaları gerektiğini hatırlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız