Konya
Açık
14°
Aksaray
Az bulutlu
17°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da muhtarlarla buluşan Başkan Kavuş: “Her mahallenin ihtiyacı kıymetli”

Konya’da muhtarlarla buluşan Başkan Kavuş: “Her mahallenin ihtiyacı kıymetli”

Konya'nın Meram ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi.

Konya’da muhtarlarla buluşan Başkan Kavuş: “Her mahallenin ihtiyacı kıymetli”
KAYNAK: Meram Belediyesi
Okunma Süresi: 2 dk

Konya’nın Meram ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Meram Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Taşdemir, yönetim kurulu üyeleri ve ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşlara sunulan hizmetler ve yerel yönetimlerde iş birliğinin önemi ele alındı. Muhtarların gününü kutlayan Başkan Kavuş, yerel hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesinde muhtarların üstlendiği sorumluluğa dikkat çekti.

“MUHTARLARIMIZ DEMOKRASİNİN EN GÜÇLÜ TEMSİLCİLERİDİR”

Muhtarların vatandaşların talep ve beklentilerini yerel yönetimlere taşıyan önemli bir köprü olduğunu belirten Başkan Mustafa Kavuş, mahallelerin gelişiminde muhtarların büyük emeği bulunduğunu ifade etti.

Kavuş, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sesini en yakından duyan, mahallelerinin ihtiyaçlarını en iyi bilen ve çözüm sürecine doğrudan katkı sunan yol arkadaşlarımızdır. Yerel demokrasinin temel taşlarından olan muhtarlarımız, üstlendikleri önemli misyonla hizmetlerimizin daha etkin ve verimli yürütülmesine büyük katkı sağlıyor” dedi.

“GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ, GÜÇLÜ MERAM DEMEKTİR”

Meram’da hizmetlerin mahallelerin ihtiyaçlarına uygun şekilde yürütülmesinde muhtarlarla kurulan güçlü iletişimin önemine değinen Kavuş, ortak akıl ve dayanışmayla hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Her mahallenin ihtiyacının ve vatandaşların taleplerinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Kavuş, “Muhtarlarımızla sürekli iletişim hâlinde olmak, sorunları yerinde tespit etmek ve çözümleri birlikte üretmek hizmet anlayışımızın önemli bir parçasıdır. İnanıyoruz ki muhtarlarımızla el ele verdiğimiz sürece Meram’ımızın her mahallesine daha hızlı, daha nitelikli hizmet ulaştırabiliriz. Bu güçlü iş birliğinden kazanan Meram ve Meramlı hemşehrilerimiz oluyor” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARDAN BAŞKAN KAVUŞ’A TEŞEKKÜR

Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir ve ilçede görev yapan muhtarlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kavuş’a teşekkür etti.

Muhtarlar, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kurulan iş birliğinin önemine dikkat çekerek Kavuş’un mahallelere gösterdiği özen ve çözüm odaklı yaklaşımının kendileri için değerli olduğunu belirtti.

Buluşma, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız