Konya
Açık
27°
Aksaray
Açık
28°
Karaman
Açık
28°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da NATO Zirvesi alarmı! Emniyet’te kritik görüşme

Konya'da NATO Zirvesi alarmı! Emniyet’te kritik görüşme

Ankara'da düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde Konya'da alınacak güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı.

Konya'da NATO Zirvesi alarmı! Emniyet’te kritik görüşme
MUHABİR: Hatice Esra Bedenli ha
Okunma Süresi: 1 dk

Ankara'da düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde Konya'da alınacak güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı. Konya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, il genelinde uygulanacak güvenlik planlamaları ayrıntılı şekilde ele alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcıları, merkez ilçe emniyet müdürleri ve birim amirleri katılırken, dış ilçe emniyet müdürleri ise Video Konferans Sistemi (VKS) aracılığıyla toplantıya iştirak etti.


Toplantıda, Ankara'da gerçekleştirilecek NATO Zirvesi kapsamında Konya genelinde uygulanacak güvenlik tedbirleri, kurumlar arası koordinasyon çalışmaları ve operasyonel planlamalar değerlendirildi. İlgili birimlerin görev ve sorumlulukları gözden geçirilirken, zirve süresince alınacak önlemler doğrultusunda gerekli planlamaların yapıldığı bildirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kamu düzeninin korunması ile vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların, ilgili kurumlarla koordinasyon ve etkin iş birliği içerisinde kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız