Konya
Açık
5°
Aksaray
Açık
8°
Karaman
Açık
7°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da önce patlama sesi geldi sonra yıldırım düştüğü anlaşıldı

Konya'da önce patlama sesi geldi sonra yıldırım düştüğü anlaşıldı

Konya'da akşam saatlerinde başlayan yağmur esnasında gelen büyük patlama sesinin yıldırım düşmesi olduğu anlaşıldı. Yıldırımın nereye düştüğü merak konusu oldu.

Konya'da önce patlama sesi geldi sonra yıldırım düştüğü anlaşıldı
Okunma Süresi: 1 dk

Meteoroloji, dünden bu yana Konya'ya uyarılarla birlikte yayınladığı tahminler sonrası başlayan yağış şehrin havasını değiştirdi. Yağış esnasında bazı bölgelerde su birikintileri oluşurken ilerleyen dakikalarda gelen patlama sesiyle vatandaşlar irkildi.

YILDIRIM BİR APARTMANA DÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre gelen patlama sesinin sebebi bir apartmana düşen yıldırımdı. Yıldırımın Konya'nın Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi'nde bulunan 18 katlı bir apartmana düştüğü öğrenildi.

YILDIRIM BİNAYA BÖYLE ZARAR VERDİ- OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER-TIKLA!

İTFAİYE SİRENLERİ KORKUTTU

Olayın ardından itfaiye ekipleri herhangi bir kaza yaşanmaması için hasar gören binadaki parçaları bulunduğu yerden aldı. Olayın hemen ardından itfaiye ekiplerinin hareketi ve siren sesleri ise vatandaşta paniğe neden oldu.

Konya Anadolu'da Bugün Gazetesi - Konya Haber

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız