Konya
Açık
29°
Aksaray
Açık
32°
Karaman
Açık
33°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da sürücüler dikkat! 5 noktada yollar kapanacak

Konya'da sürücüler dikkat! 5 noktada yollar kapanacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, 23-24 Temmuz tarihlerinde çeşitli yolları bakım ve yapım çalışmaları nedeniyle kapatacağını duyurdu. Sürücülerden alternatif güzergahlar kullanmaları ve trafik işaretlerine uymaları istendi.

Konya'da sürücüler dikkat! 5 noktada yollar kapanacak
KAYNAK: Konya AKOM
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kent genelinde yürütülecek yol yapım, bakım ve menhol çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda yol kapatma ve yol daraltma uygulanacağını duyurdu.

AKOM'un açıklamasına göre, Adana Çevre Yolu Caddesi'nde Milenyum Otel istikametinden Marangozlar Üst Geçidi yönüne giden bölümde tretuvar düzenleme çalışması nedeniyle 23-24 Temmuz tarihleri arasında 23.00 ile 07.00 saatleri arasında yol daraltması yapılacak.

Karaman Caddesi'nde ise İsmail Ketenci Caddesi Kavşağı'ndan Altıyol Köprüsü istikametine giden yön, 23-24 Temmuz tarihleri arasında 23.00-07.00 saatleri arasında yol bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak.

Ahmet Özcan Caddesi Küçük Aymanas Kavşağı'nda da aynı tarih ve saatlerde gerçekleştirilecek yol bakım çalışması nedeniyle yol trafiğe kapalı olacak.

Uluyayla Köprüsü'nde, Erkan Caddesi ile Uluyayla Caddesi arasındaki Uluyayla Caddesi istikametinde ise 23 Temmuz günü 00.30 ile 06.00 saatleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle trafik akışı durdurulacak.

Öte yandan YHT Gar Tüneli (Demiryolu Caddesi) üzerinde yürütülen menhol çalışması kapsamında da 22-23 Temmuz tarihleri arasında 23.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatıldı.

AKOM, sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, çalışma süresince mümkün olduğunca alternatif güzergâhları kullanmalarını istedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız