Konya AKOM, şehir genelinde yürütülecek yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülere önemli bir uyarıda bulundu. 24-25 Temmuz tarihlerinde gece saatlerinde dört farklı noktada yol kapatma ve yol daraltma uygulaması yapılacak.
AKOM'un açıklamasına göre, Adana Çevre Yolu Caddesi üzerinde Milenyum Otel istikametinden Marangozlar Üst Geçidi yönüne giden güzergahta, tretuvar düzenleme çalışması nedeniyle 24 Temmuz saat 23.00 ile 25 Temmuz saat 07.00 arasında yol daraltması uygulanacak.
Ahmet Özcan Caddesi üzerinde bulunan Küçük Aymanas Kavşağı, yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle aynı saatler arasında araç trafiğine kapalı olacak.
Öte yandan Karaman Caddesi'nde, Celaleddin Karatay Caddesi Kavşağı'ndan Eski Garaj istikametine giden yol da 24 Temmuz saat 23.00 ile 25 Temmuz saat 07.00 arasında bakım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak.
Ayrıca Uluyayla Köprülü Kavşağı üzerinde, Erkan Caddesi ile Uluyayla Caddesi arasında Uluyayla Caddesi istikameti, 25 Temmuz saat 00.30 ile 06.00 arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşıma kapalı olacak.
AKOM, sürücülerin çalışma süresince alternatif güzergâhları kullanmalarını, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını ve dikkatli seyretmelerini istedi.