Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da Yağmur Yağdı, Yeşilay Pedalı Bırakmadı!

Konya'da Yağmur Yağdı, Yeşilay Pedalı Bırakmadı!

81 ilde eş zamanlı düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu kapsamında Konya’da yüzlerce gönüllü yağmura rağmen pedal çevirdi. Sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadele için düzenlenen etkinlikte rotanın son durağı Mevlana Meydanı oldu.

Konya'da Yağmur Yağdı, Yeşilay Pedalı Bırakmadı!
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’da 1 Haziran sabahı gökyüzü griye çalsa da, umut rengini pedallardan aldı! Sağlıklı yaşam ve bağımlılıklarla mücadele adına 81 ilde eş zamanlı düzenlenen bisiklet turu, Konya’da da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kılıçarslan Kent Meydanı’nda başlayan etkinlikte, yağışlı havaya rağmen birçok gönüllü, aile, genç ve çocuk pedal çevirmek için bir araya geldi. Kültürpark, Anıt, Zafer güzergâhından geçilerek Mevlana Meydanı’nda son bulan rotada renkli görüntüler ortaya çıktı.

Etkinlik boyunca hem çevreye hem sağlığa dikkat çekilirken, bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla taşınan pankartlar ve gülümseyen yüzler, mesajın en güçlü hali oldu.

Yağmura inat umutla ilerleyen yeşilaycılar, Konya’da sağlıklı yaşam için el ele verdi. Her yaş grubundan katılımcının yer aldığı bu anlamlı etkinlik, Konya’da farkındalık hareketine ilham verici bir katkı sundu.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız