Konya
Açık
8°
Aksaray
Az bulutlu
19°
Karaman
Açık
20°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da yarım asırlık kuyumcu yeni şubesini açtı! Protokol açılışta buluştu

Konya’da yarım asırlık kuyumcu yeni şubesini açtı! Protokol açılışta buluştu

Akköylü Kuyumculuk, Konya'nın Meram Yeniyol'da yeni şubesini açtı.

Konya’da yarım asırlık kuyumcu yeni şubesini açtı! Protokol açılışta buluştu
MUHABİR: Alara Çifci
Okunma Süresi: 2 dk

Konya’da faaliyet gösteren Akköylü Kuyumculuk, Meram Yeniyol’da yeni şubesini hizmete açtı. Akköylüler Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Akköylü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, Konya milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi temsilciler ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

1974 yılında Konya’da başlayan Akköylü hikâyesi, Meram Yeniyol’da açılan yeni şubeyle büyümeye devam ediyor. Beş şubesiyle faaliyetlerini sürdüren firma, yeni şubesini 24 Ekim Cumartesi günü düzenlenen törenle açtı.

AÇILIŞA ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Akköylü Kuyumculuk’un Meram Yeniyol’daki yeni şubesinin açılışına AK Parti Konya milletvekilleri Latif Selvi, Mehmet Baykan ve Hasan Ekici ile CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş katıldı.

Açılışta ayrıca Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ve ABK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baydar da yer aldı. Törene iş dünyasından ve kent protokolünden çok sayıda isim iştirak etti.

AKKÖYLÜ’NÜN HİKAYESİ KONYA’DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Açılış davetiyesinde yer alan bilgilere göre, Konya’da başlayan Akköylü hikâyesi; güven, ustalık ve yarım asrı aşan kuyumculuk geleneğiyle nesilden nesile taşınıyor. Meram Yeniyol’daki yeni şube, firmanın Konya’daki büyüme yolculuğunun yeni durağı oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız