Konya
Açık
23°
Aksaray
Açık
31°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da yeni Halk Ekmek Büfeleri açıldı! Ekmek 10 TL’den satılıyor

Konya’da yeni Halk Ekmek Büfeleri açıldı! Ekmek 10 TL’den satılıyor

Cihanbeyli Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatlı, kaliteli ve güvenilir ekmeğe kolayca ulaşabilmesi amacıyla hayata geçirdiği Halk Ekmek Satış Noktalarını hizmete açtı.

Konya’da yeni Halk Ekmek Büfeleri açıldı! Ekmek 10 TL’den satılıyor
MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

Cihanbeyli Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatlı, kaliteli ve güvenilir ekmeğe kolayca ulaşabilmesi amacıyla hayata geçirdiği Halk Ekmek Satış Noktalarını hizmete açtı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, Halk Ekmek uygulamasıyla hem vatandaşların bütçesine katkı sağlamayı hem de sağlıklı ve güvenilir ekmeği daha erişilebilir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

İlçe genelinde faaliyete başlayan Halk Ekmek Satış Noktaları; Recep Konuk Caddesi'nde Halk Ekmek Fırını yanında, Ali Öztürk Caddesi'nde Cihanbeyli Belediyesi yanında, İnönü Caddesi Tapu Müdürlüğü Kavşağı'nda, Konya Caddesi Bahçelievler Köprüsü mevkiinde ve Yeniceoba Mahallesi'nde vatandaşlara hizmet verecek.

Halk Ekmek Satış Noktaları, pazartesi ile cumartesi günleri arasında 07.30-17.30 saatleri arasında açık olacak. Pazar günleri ise hizmet verilmeyecek.

Başkan Kızılkaya, "Hemşehrilerimizin uygun fiyatlı, kaliteli ve güvenilir ekmeğe kolayca ulaşabilmesi amacıyla hizmete sunduğumuz Halk Ekmek Satış Noktalarımız faaliyete başlamıştır. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve bereketli günlerde kullanmalarını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız