Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
23°
Karaman
Açık
25°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da yılsonu sergisi açıldı: El emeği eserler göz doldurdu

Konya'da yılsonu sergisi açıldı: El emeği eserler göz doldurdu

Karatay'da, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir sergi açıldı. Sergide, kursiyerler tarafından hazırlanan çeşitli eserler sergilendi.

Konya'da yılsonu sergisi açıldı: El emeği eserler göz doldurdu
Okunma Süresi: 1 dk

Karatay Kaymakamlığının öncülüğünde, Karatay İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle düzenlenen Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü yıl sonu etkinlikleri kapsamında “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Sergide, yıl boyunca çeşitli kurs merkezlerinde açılan giyim, mefruşat, el sanatları, kuyumculuk, seramik, ahşap yakma, resim, müzik ve hat sanatı kurslarında kursiyerler tarafından hazırlanan eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Açılış programına Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Yılmaz ve Karatay İlçe Millî Eğitim Müdürü Turan Kayacılar katıldı. Programda öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli de yer aldı.

Katılımcılar sergide yer alan eserleri inceleyerek kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız