Konya
Parçalı bulutlu
20°
Aksaray
Kapalı
16°
Karaman
Kapalı
20°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’daki belediye satın almıyor! Kendi üretiyor

Konya’daki belediye satın almıyor! Kendi üretiyor

Akşehir Belediyesi, hizmet alanlarında kullanılacak malzemeleri kendi bünyesinde üretmeye başladı.

Konya’daki belediye satın almıyor! Kendi üretiyor
MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

Akşehir Belediyesi, hizmet alanlarında kullanılacak malzemeleri kendi bünyesinde üretmeye başladı. Belediye Başkanı A. Nuri Köksal, ahşap satış reyonlarından park kamelyalarına kadar ilk ürünlerin hazır olduğunu açıkladı.

Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal, “Üreten Belediye” anlayışıyla yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Köksal, belediyenin farklı hizmet alanlarında ihtiyaç duyduğu malzemeleri artık kendi imkânlarıyla ürettiğini belirtti.

İlk ürünlerin hazır olduğunu duyuran Köksal, Çarşı Hamamı’nın arkasında üreticilerin kullanımına sunulacak ahşap reyonların da bu kapsamda hazırlandığını kaydetti.

Üretim çalışmalarının farklı alanları kapsadığını ifade eden Köksal, “Çarşı Hamamı’nın arkasına koyacağımız, üretici hemşehrilerimiz için ahşap reyonlardan park kamelyalarına ve silindir lopedine kadar ilk ürünlerimiz hazır” dedi.


 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız