Konya
Açık
9°
Aksaray
Az bulutlu
12°
Karaman
Açık
11°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'daki kezzap olayında yeni detaylar ortaya çıktı

Konya'daki kezzap olayında yeni detaylar ortaya çıktı

Konya'nın Çumra ilçesinde ayrıldığı nişanlısı M. K.'nın (28) üzerine kezzap dökerek yakan sözleşmeli er S. T.'nin (26) kan donduran ifadesi ortaya çıktı.

Konya'daki kezzap olayında yeni detaylar ortaya çıktı
Okunma Süresi: 2 dk

Çumra'ya, internette tanıştığı başka bir kadınla görüşmek için geldiğini öne süren T. "17.30 sırasında Merve'nin evine gittim ve 'Yeniden barışalım' dedim. 'Senin erkekliğine tüküreyim' diyerek beni aşağıladı.

Gururuma yediremediğim için o an çantamdaki pet şişeyi alıp, içindeki kimyasal maddeyi yüzüne doğru fırlattım. Bir anlık sinir ile öfkeme yenilip ona zarar vermek istedim. Kelimeler ile yapamadığımı kimyasal madde ile yapmak istedim. M.'yi öldürmek gibi bir kastım yoktu. Kimyasal maddenin zarar verebileceğini bilmiyordum" dedi.

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre Gözlerini bile açmakta güçlük çeken M. K. dehşet anlarını şu şekilde anlattı:

- Nişanlanmadan önce de bana psikolojik şiddet uygulamıştı. O dönemde koruma kararı da aldırmıştım. Nişanlandıktan sonra da devam edince ayrıldım.

- Ben düzeldim, eskisi gibi olmayacağım, sana zarar vermeyeceğim' diyerek barışmak istedi. Bende hep reddettim. Bunu hazmedemedi.

- 'İşe gidip geliyorsun, geziyorsun, gülüyorsun, eğleniyorsun' diyerek tehditler savuruyordu. Sürekli rahatsız ediyordu.

- Birlikte çekilmiş fotoğrafımızı, ayrılmamıza rağmen sosyal medyaya koymuştu. Arayıp kaldırmasını istedim. Bana, 'senin hayatını mahvedeceğim, seni öldüreceğim.

- Kendi hayatımdan da her şeyden de vazgeçtim. Bir gün gelip karşına çıkacağım' diye tehdit etti.

(Konya Haber)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız