İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Konya’nın Çumra ilçesinde 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk’a taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Çiftçi, Konuk’un hayatını kaybeden oğlu Fatih Konuk için başsağlığı dileklerini iletti.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Bakan Çiftçi, evlat acısının en ağır imtihanlardan biri olduğunu belirterek, merhum Fatih Konuk’a Allah’tan rahmet, Recep Konuk ve ailesine sabır diledi.

Bakan Çiftçi daha sonra, rahmetli babasının da kabrinin bulunduğu Çumra Musalla Mezarlığı’nı ziyaret etti. Mezarlık ziyaretinde geçmişler için dua eden Çiftçi, şehit kabirlerini de ziyaret ederek şehit aileleriyle bir araya geldi.

Kahraman şehit Piyade Onbaşı Hüseyin Ceran’ın ailesiyle görüşen Bakan Çiftçi, şehit ailelerinin milletin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Çiftçi, açıklamasının sonunda tüm geçmişlere Allah’tan rahmet dileyerek, mekânlarının cennet olmasını temenni etti.