Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
18°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konyalılar dikkat! Bu caddede 2 gün sürecek yol çalışması başlıyor!

Konyalılar dikkat! Bu caddede 2 gün sürecek yol çalışması başlıyor!

Konya’da Bahçeşehir Mahallesi Kaş Caddesi’nde yapılacak kanalizasyon çalışması nedeniyle 7-8 Kasım tarihlerinde yol daraltması uygulanacak.

Konyalılar dikkat! Bu caddede 2 gün sürecek yol çalışması başlıyor!
KAYNAK: Konya AKOM
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Afet ve Acil Durum Yönetimi (AKOM), Bahçeşehir Mahallesi Kaş Caddesi’nde gerçekleştirilecek kanalizasyon şebeke bağlantı çalışmasına ilişkin duyuru yayımladı. Çalışmalar kapsamında 7-8 Kasım tarihlerinde Kaş Caddesi ile Şehit Ahmet Tutak Sokak birleşiminde 2 gün süreyle yol daraltması yapılacak.

AKOM yetkilileri, sürücülerden trafik yönlendirmelerine uymalarını ve alternatif güzergâhları tercih etmelerini önemle rica etti. Söz konusu çalışma sırasında sürücülerin dikkatli olması ve trafik akışına uyum göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız