Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
18°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’nın cazibe merkezi olacak! Eksikler tamamlanıyor

Konya’nın cazibe merkezi olacak! Eksikler tamamlanıyor

Konya'nın ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen merkezin önemli sorunlarından biri çözüme kavuşuyor

Konya’nın cazibe merkezi olacak! Eksikler tamamlanıyor
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Derbent ilçesinde bulunan Aladağ Kayak Merkezi önemli kış turizm noktalarından biri olmaya doğru hızla ilerliyor. Aladağ Kayak Merkezi'nde sosyal tesis çalışmaları devam ediyor.

Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, Aladağ Kayak Merkezi’nde yürütülen çalışmalara dair son bilgileri paylaştı.

Yürütülen çalışmalara verdiği desteklerden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden Derbent Belediye Başkanı Ayten şunları ifade etti:

“Aladağ Kayak Merkezimizin 2. etap elektrik nakli ihalesi yapılmış olup ihaleyi alan firma yeraltı enerji nakil hattı döşeme çalışmalarına başlamıştır.

Orman alanı tahsisi, sosyal alan kafeterya yapımı, turizm yolu standartlarında Aladağ Kayak Merkezimizde sıcak asfalt çalışması kayak merkezinin sosyal tesisler ve yapılacak olan kayak hatlarının enerji ihtiyacını karşılamak için elektrik nakil ihalesinden sonra sosyal tesis inşası ile birlikte kayak merkezimizin en önemli sorunlarından biri daha çözüme kavuşturuyoruz. Derbent'imize hayırlı olsun inşallah.

Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve ekibine ilçemiz ve şahsım adına çok teşekkür ederim.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız