Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri O partinin Genel Başkanı, Recep Konuk’u en zor gününde yalnız bırakmadı

O partinin Genel Başkanı, Recep Konuk’u en zor gününde yalnız bırakmadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, PANKOBİRLİK eski Genel Başkanı ve 26. Dönem Karaman Milletvekili Recep Konuk’un vefat eden oğlu Fatih Konuk için taziye ziyaretinde bulundu.

O partinin Genel Başkanı, Recep Konuk’u en zor gününde yalnız bırakmadı
MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanlığı, PANKOBİRLİK eski Genel Başkanı ve 26. Dönem Karaman Milletvekili Recep Konuk’un vefat eden oğlu Fatih Konuk için taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Başkan Yardımcısı Fehmi Güney, BBP Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan ile parti teşkilat mensupları ve Konya Alperen Ocakları yöneticileri katıldı.

Heyet, Konuk ailesine başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı.

BBP Konya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, merhum Fatih Konuk için rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı temennisi ifade edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız