Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
23°
Karaman
Açık
25°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri TÜGİKCİHANBEYLİGİAD’dan güçlü başlangıç! Başkan belli oldu

TÜGİKCİHANBEYLİGİAD’dan güçlü başlangıç! Başkan belli oldu

Cihanbeyli iş dünyasını bir araya getiren TÜGİKCİHANBEYLİGİAD, ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Seçimli genel kurulda Halit Yıldırım derneğin ilk başkanı oldu. Yıldırım, “Girişimcilerin sesi olup, ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkaracağız” dedi.

TÜGİKCİHANBEYLİGİAD’dan güçlü başlangıç! Başkan belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Tügik Cihanbeyli Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜGİKCİHANBEYLİGİAD), 1. Olağan Genel Kurulu'nu dernek binasında gerçekleştirdi. Gerçekleşen seçimli genel kurulda Halit Yıldırım, derneğin ilk başkanı olarak göreve seçildi.

Başkan Yıldırım, konuşmasında derneğin kurulmasının Cihanbeyli için taşıdığı öneme vurgu yaparak, "Derneğimizin kuruluşuyla birlikte, Cihanbeyli’deki girişimci ruhun daha da güçleneceğine, üyeler arasında güç birliğinin artacağına ve iş dünyası ile kamu arasındaki iş birliğinin derinleşeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Halit Yıldırım, TÜGİKCİHANBEYLİGİAD'ın temel hedeflerini ise şu sözlerle açıkladı: "Girişimcilerin sesi olmak, iş dünyası ile kamu kurumları arasında köprü kurmak ve ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak temel hedeflerimiz arasında yer alıyor." dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız