Konya
Açık
30°
Aksaray
Açık
29°
Karaman
Parçalı az bulutlu
27°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Vatandaşlardan çağrı var! Konya'nın kalbindeki o bölge yeniden canlansın

Vatandaşlardan çağrı var! Konya'nın kalbindeki o bölge yeniden canlansın

Konya denince ilk akla gelen yerlerden biri Alaaddin Tepesi. Konya'ya misafir olarak gelen, Konya'da yaşayan birçok vatandaş, Alaaddin Aile Çay Bahçesi'nin yeniden canlandırılmasını istiyor

Vatandaşlardan çağrı var! Konya'nın kalbindeki o bölge yeniden canlansın
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Haber: Konya denince ilk akla gelen yerlerden biri Alaaddin Tepesi. Konya'ya misafir olarak gelen, Konya'da yaşayan birçok vatandaş, Alaaddin Aile Çay Bahçesi'nin yeniden canlandırılmasını istiyor.

Konyalı vatandaşlar Alaaddin Tepesi'nde yer alan Alaaddin Aile Çay Bahçesi’nin hizmete açılmasını bekliyor.

Konyalı vatandaşların sosyal medya hesaplarından yaptığı yorumlar şu şekilde:

“Rahmetli annemle güzel anılarımız var Alaaddin Çay Bahçesi’nde. Çok keyif aldığım bir yerdi, merkezî yerde dinlenirdik, Niye kapandı ve niye açılmıyor anlamak mümkün değil. Ayrıca kafemleri severim ama yer bulmak zor. Çoğu zaman bulamıyorum. Ayrıca bulunsa bile Alaaddin'de olmasının ne zararı var? Ben oranın tekrar faaliyete geçmesini çok isterim.”

352236767-639806688173645-3906793070808886597-n-001.jpg

“Bir arkadaşımla 3 çocuğu götürüp nefes aldığımız bir yerdi. Onlar göz önünde parkta oynar bizde çayımızı içerdik.”

353397543-639806811506966-3506241298543257632-n-001.jpg

“Çocukluğum geldi aklıma, cuma günü akşam saatlerinde Konya halkı orada olur, hele Zafer Cay Bahçesi vardı orada yer bulanamazdı.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız