Trendyol 1. Lig Yükselme play-off Final maçında Esenler Erokspor ile Çorum FK, bugün Konya’da karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Karşılaşma TRT Spor’dan ekranlara gelecek.
Konya’daki finalde Süper Lig'e adını yazdıracak son takım belli olacak. Esenler Erokspor, ligde normal sezonu üçüncü tamamlayarak doğrudan play-off finaline yükselirken, Çorum FK ise play-off birinci turda Keçiörengücü'nü eledi. Kırmızı-siyahlılar, bir sonraki turda Bodrum FK ile eşleşirken, ilk maçta 1-0 mağlup olduğu rakibine rövanşta 2-0'lık skorla üstünlük sağladı ve final biletini aldı.
İki ekip arasında bu sezon oynanan karşılaşmalarda İstanbul'da ev sahibi 3-1 kazanırken, Çorum'daki maçta ise Çorum FK 2-1'lik skorla galibiyet elde etti.
Trendyol 1. Lig'de normal sezonda ilk 2 sırayı alan Erzurumspor FK ile Amed Sportif Faaliyetler doğrudan Süper Lig'e yükselmişti.