Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konya'da Spor Selçuklu Belediyespor, basketbolda çıtayı yükseltiyor

Selçuklu Belediyespor, basketbolda çıtayı yükseltiyor

Selçuklu Belediyespor, basketbolda önemli yatırım yapıyor

Selçuklu Belediyespor, basketbolda çıtayı yükseltiyor
MUHABİR: Fatih Şeker
Okunma Süresi: 1 dk

Daha önce TBL, TB2L ve EBBL’de yıllarca mücadele eden ve önemli başarılar da yakalayan Selçuklu Belediyespor, basketbol branşında yeni yapılanmaya gitti. Selçuklu’da basketbol branşına alanında çok tecrübeli isimlerden Gökhan Yalçın koordinatör olarak görev yapıyor. Konya basketbolunun efsanelerinden Yaşar Berber ise şube yöneticisi olarak yeni yapılanmada aktif rol alıyor. 

Yeni ekipte oldukça tecrübeli Konyalı antrenörler de yer alıyor. Öncelik altyapıya verilirken, bu noktada titiz bir çalışma yürütülüyor. A takım için de gelecek sezon bazı planlamalar da yer alıyor. 

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Çakar, Mustafa Uysal, Mehmet Ali Kolay ve Mehmet Ay, Yenikent Spor Salonu’nda basketbol teknik ekip ve antrenörlerle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunuldu, hedefler paylaşıldı ve sezon planlaması üzerine istişareler yapıldı.

Başkan Tezcan ve yönetim kurulu, teknik ekip ve antrenörlere katkıları için teşekkür ederken, yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız