3. Lig'de mücadele veren 1922 Konyaspor, şok istifayla sarsıldı. Kümede kalma savaşı veren yeşil-beyazlı ekipte, 18 Ocak'ta yapılan genel Kurulda yeniden başkanlığa seçilen Zahir Renklibay, istifa etti.
Adaylık sürecinden Konyaspor'dan mali durumun iyileştirilmesi ve ligde kalma adına net adımlar atılması noktasında güvence alarak yeniden göreve gelen Renklibay, bu noktada gerekenin yapılmaması nedeniyle istifa etti.
Görevi bıraktığını resmen açıklayan Başkan Renklibay, "Büyük bir onurla yürüttüğüm 1922Konyaspor Kulübü Başkanlık görevimden ve yönetim kurulu üyeliğinden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.Görev süresince yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve teknik heyette görev yapan hocalarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Okunma Süresi: 1 dk
Konya Büyükşehir erken başladı
#Konya BBSK / 03 Ağustos 2026
Mohamed Salah, adım adım Trabzonspor'a! Fatih Tekke de konuştu
#Spor / 03 Ağustos 2026
Yorumlar