Konya
Kapalı
7°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
10°
Karaman
Kapalı
11°

Elazığ FK - Konyaspor maçının hakemi açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda yarın oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Elazığ FK - Konyaspor maçında Yiğit Arslan düdük çalacak

Elazığ FK - Konyaspor maçının hakemi açıklandı

Tümosan Konyaspor, 3. turda 29 Ekim Salı günü deplasmanda 23 Elazığ FK ile karşılaşacak. Mücadele İzmir bölgesi hakemi Yiğit Arslan düdük çalacak

Elazığ Atatürk Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak mücadelede Arslan'ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Fevzi Erdem Akbaş düdük çalacak.

Arslan, 19 Ocak 2023’te Konyaspor’un deplasmanda Gaziantep FK’ya penaltılarla elendiği maçın da hakemiydi. 40 yaşındaki hakem ayrıca 22 Aralık 2015’te yine yeşil-beyazlı takımın Türkiye Kupası grubunda deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasında da düdük çalmıştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız