Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
23°
Karaman
Açık
25°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Beşiktaş, Konyaspor maçının mesaisine başladı

Beşiktaş, Konyaspor maçının mesaisine başladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş, Konyaspor maçının mesaisine başladı
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Gaziantep FK maçında forma giyen futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncular ısınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, minyatür kale ve dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Siyah-beyazlılar, Konyaspor ile 20 Ekim Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız