Konya
Parçalı az bulutlu
24°
Aksaray
Az bulutlu
24°
Karaman
Az bulutlu
25°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Bonservisinin yarısı Konyaspor'da bulunuyor! İsviçre'de yıldızı parlıyor

Bonservisinin yarısı Konyaspor'da bulunuyor! İsviçre'de yıldızı parlıyor

Konyaspor'un geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı ve bonservisinin yüzde 50'sine sahip olduğu Kazeem Olaigbe, İsviçre ligini sallıyor

Bonservisinin yarısı Konyaspor'da bulunuyor! İsviçre'de yıldızı parlıyor
KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Bonservisinin yüzde 50'si Konyaspor'da olan Kazeem Olaigbe, İsviçre'yi sallıyor. İsviçre liginde Basel, deplasmanda Luzern karşısında 4-2 galip geldi. Maça ilk 11’de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Kazeem Olaigbe, Basel’in attığı 4 golün üçünde asist yaparak maça damga vurdu.

23 yaşındaki kanat oyuncusu, Luzern karşılaşmasını 9.5 puanla tamamladı ve maçın adamı seçildi. 

Olaigbe, yeni takımında şu ana kadar 2 gol ve 4 asistle 6 gole doğrudan katkı sağladı. Basel, sezon sonunda istemesi halinde 3 milyon 750 bin Euro ile genç oyuncuyu satın alabilir.

Türkiye'de kalmak istemeyen Belçikalı kanat oyuncusu, geçen sezonun ikinci devresini geçirdiğim Konyaspor'da 15 maça çıkmasına karşın gol atamamıştı. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız