Konya
Parçalı az bulutlu
17°
Aksaray
Parçalı bulutlu
19°
Karaman
Parçalı bulutlu
19°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Eksik çalışan Konyaspor'a altyapı takviyesi

Eksik çalışan Konyaspor'a altyapı takviyesi

2 Nisan'da deplasmanda Ümraniyespor'a konuk olacak Konyaspor'da eksik oyuncuların çokluğu sebebiyle milli maç arasında altyapıda genç oyuncular da antrenmanlarda yer alıyor.

Eksik çalışan Konyaspor'a altyapı takviyesi
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Süper Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor’a konuk olacak arabam.com Konyaspor, maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde 3 nolu sahada Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

İki takıma ayrılan oyuncular, daha sonra iki devre üzerinden oynanan antrenman maçı ile idmanı tamamladı.

Öte yandan Milli takımlarda bulunan oyuncularımızın yer almadığı antrenmanda Konrad Michalak ise takımdan ayrı olarak sahada düz koşu çalışması gerçekleştirdi.

Altyapıdan Ataberk Karababa ile kaleciler Egemen Korkmaz ve Musa Gürel antrenmanda yer aldı.

Konyaspor, 27 Mart Pazartesi gününü izinli olarak geçirecek ve çalışmalarına 28 Mart Salı günü saat 17.00’da yapacağı antrenman ile devam edecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız