Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Konyaspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş, oyunun genelinden memnun olduğunu söyledi:
Keleş, "Oyuncularım istediğim birçok şeyi sahaya yansıttı. 1 puan alsak da üzüleceğim bir maçtı. Çok üzgünüm, puan alabilseydik bizim için moral olarak iyi olacaktı. Savunmada da iyiydi. 1-2 hatayla rakibimiz gol buldu. Hücumda da iyi çıkışlar yaptık ama bitiricilikte problem yaşadık. Öne geçseydik oyun daha farklı olabilirdi.
Önümüzde milli bir ara var. Sakatlıkla uğraşıyoruz, iyi çalışacağız. İlerisi için bu akşam oynanan oyun ve oyuncularımızın tepkisi beni memnun etti. Puan alabilseydik moral ve motivasyon için iyi olacaktı. Oyuncularım adına üzgünüm, verdikleri emeğin karşılığını alamadılar" dedi.