Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
18°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor evinde Alanyaspor'a mağlup! Yakışmadı Kartal

Konyaspor evinde Alanyaspor'a mağlup! Yakışmadı Kartal

Konyaspor, sezonun son iç saha maçında Alanyaspor'a 2-1 mağlup olarak 46 puanda kaldı. Rekor kırmak için sahaya çıkan temsilcimizin evindeki 6 maçlık galibiyet serisi bu maçla sona erdi. Konyaspor’da Oğulcan Ülgün 84. dakikada direkt kırmızı kart gördü

Konyaspor evinde Alanyaspor'a mağlup! Yakışmadı Kartal
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 2 dk

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında sahasında Alanyaspor ile karşılaştı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan maça taraftar ilgisi yüksek olmadı tribünlerde büyük boşluklar yer aldı. Alanyaspor taraftarı ise kendilerine ayrılan bölümün yarısına yakınını doldurdu.

Temsilcimizde idmanda sakatlanan Uğurcan forma giyemedi. Slowik de bel spazmı sebebiyle kadroda yer almadı. Sezonu kapatan Jevtovic, Boateng, Aleksic ve Tunahan da takımdaki yerini alamadı.

İKİ DAKİKADA 2 GOL YEDİ

İlk devrede iki takım da net şanslara yakaladı. 20. dakikada Konyaspor’da Guilherme’nin kullandığı serbest vuruşta top yan direkten döndü. İlk yarıda daha istekli taraf olan Akdeniz ekibi, 38 ve 40. dakikalarda attığı gollerle bir anda 2-0 öne geçti.

38’de Hwang, ceza sahası sağ çaprazdan çok sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Santradan sonra ise bu kez Hwang’ın asistinde Yusuf Özdemir, takımını 2-0 öne geçirdi. Gollerin ardından taraftarlar, kötü futbol sebebiyle takımı ıslıkladı. Konyaspor, soyunma odasına 2-0 geride girdi.

BERABERLİK GELMEDİ

Anadolu Kartalı, ikinci devreye daha istekli başladı. Recep Uçar da Kramer’i oyuna alarak forveti ikiledi. 52. dakikada Umut Nayir, ceza sahası dışından çok şık bir vuruşla takımını umutlandırdı. Oyunu rakip alana yıkan temsilcimiz, ikinci gol için yüklendi. 72’de Blaz Kramer’in kafa vuruşu yan direkten oyun alanına döndü.

Son bölümde saha içinde gerginlik yaşandı. 84’te taç çizgisinde iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginliğin ardından Oğulcan Ülgün, direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Konyaspor, son anlarda eksik olmasına karşın gol için yüklendi ancak beraberliği yakalamadı. Yeşil-beyazlı ekip, sezonun son iç saha maçını 2-1 kaybederek 46 puanda kaldı. Alanyaspor ise aldığı galibiyetle ligde kalmayı garantiledi. Anadolu Kartalı, sezonun son haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız