Konya
Parçalı az bulutlu
30°
Aksaray
Açık
24°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'a dönen Ahmet Oğuz konuştu! Farklı bir heyecan var

Konyaspor'a dönen Ahmet Oğuz konuştu! Farklı bir heyecan var

Tümosan Konyaspor'un 1 yıllık sözleşme imzaladığı Ahmet Oğuz açıklamalarda bulundu

Konyaspor'a dönen Ahmet Oğuz konuştu! Farklı bir heyecan var
KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

Ahmet Oğuz'un sosyal medyadan yaptığı paylaşım şu şekilde: 

Bazı hikâyeler bittiği yerde kalmaz… Sadece yeniden yazılacağı günü bekler.

Konyaspor formasıyla geçirdiğim iki yıl, kariyerimde her zaman çok özel bir yere sahip oldu. Bu formayla güzel galibiyetler yaşadık, Avrupa kupalarında ülkemizi ve şehrimizi temsil etmenin gururunu paylaştık. Konya’nın, bu büyük camianın ve taraftarımızın bende bıraktığı iz hiçbir zaman silinmedi.

Şimdi yeniden buradayım.

Geçmişte birlikte çalıştığım, bugün görevde olan ya da bu camiaya emek vermiş tüm hocalarıma ve teknik ekiplere her zaman büyük bir saygı duydum. Futbolda yollar bazen ayrılır, fikirler değişir; ama önemli olan aynı arma için mücadele ederken birbirimize duyduğumuz saygı ve ortak hedeflerimizdir. Ben de bugün buraya geçmişe değil, önümüzdeki güzel günlere bakarak geliyorum.

Konyaspor’a yeniden dönerken içimde çok farklı bir heyecan var. Çünkü burası benim için sadece daha önce formasını giydiğim bir kulüp değil; güzel anılarımın, dostluklarımın ve belki de yarım kalmış bir hikâyenin olduğu yer.

Şimdi o hikâyeyi kaldığımız yerden, hep birlikte tamamlamak için buradayım.

Beni yeniden bağrına basan Konyaspor camiasına ve büyük Konya taraftarına teşekkür ediyorum.

Yeniden merhaba Konya

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız