Yeni sezon hazırlıklarını Murat Kurum Tesisleri’nde sürdüren Konyaspor, günü sabah ve akşam saatlerinde yapılan bir dizi testlerle geride bıraktı. Sabah futbolcuların maçlardaki dayanıklılığını ve fiziksel güçlerini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla, kişiye özel antrenman programlarını belirleyen laktat (dayanıklılık ve performans) testleri başarıyla tamamlandı.
Akşam saatlerinde yapılan cybex (kas kuvveti) testinde ise futbolcuların kas kuvvet dengeleri ölçülerek sakatlık risklerini en aza indirmek ve sahada tam performans göstermelerini sağlamak amaçlanıyor. Konyaspor, bugün yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarına devam edecek
Konyaspor, 9 Temmuz'da ilk etabı tamamlayacak. Kısa süreli iznin ardından 11 Temmuz'da İstanbul'da toplanarak Slovenya'ya uçacak.
Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, önümüzdeki günlerde tesislerde açıklamalarda bulunacak.


