Konya
Kapalı
14°
Aksaray
Kapalı
15°
Karaman
Hafif yağmur
15°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'da asıl planlama sezon sonunda

Konyaspor'da asıl planlama sezon sonunda

Konyaspor haber Arabam.com Konyaspor, ara transferde şu ana kadar kadrosuna kattığı 4 yabancı oyuncuyla da sezon sonuna kadar imza attı. Yeşil-beyazlı ekip, Stanojevic ile sezon başında yeni bir planlama yapmayı düşünüyor

Konyaspor'da asıl planlama sezon sonunda
KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 2 dk

Spor Toto Süper Lig’de 27 puanı bulunan arabam.com Konyaspor, son aylarda sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşatmıştı. Süper Lig’de son 7 maçta kazanamayan, son 13 karşılaşmada ise sadece bir kez kazanabilen yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Aleksandar Stanojeciv ile uzun süreli bir proje düşünürken, asıl planlamanın sezon sonunda yapılacağı öğrenildi.

Arabam.com Konyaspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 4 yabancı oyuncuyla da sezon sonuna kadar imza atılması dikkati çekti. Temsilcimiz, Yunan orta saha oyuncusu Andreas Bouchalakis, İspanyol 10 numara Alejandro Pozuelo, Kolombiyalı kanat Marlos Moreno ve Azerbaycanlı forvet Mahir Emreli ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı. Bu oyuncuların sergileyeceği performans yönetim ve teknik heyet tarafından sezon sonunda değerlendirilecek.

Anadolu Kartalı, genç oyuncuları yeni dönemde daha çok değerlendirecek. Teknik direktör İlhan Palut ile yolların ayrılmasında genç oyunculara yönelik tavrı da önemli bir etken olmuştu. Gençler noktasında ilk adımlar altyapıda gösterdikleri performansla göz dolduran Ata Berk Karabababa ve Çağdaş Şendur ile profesyonel sözleşme imzalanması ile başladı.

Genç oyuncular, A takım ile çalışıyor. Sezon sonunda genç oyunculardan daha çok yararlanılması adına değerlendirmeler de devam edecek.

Altyapı oyuncuları için Kayacık Tesisleri’nin yanında yeni bir alan kazandırıldı. Altyapı oyuncuları burada kalırken, aynı zamanda A takım ile daha çok vakit geçirerek farklı tecrübeler elde edilmesi planlanıyor. Yeni tesisin tamamlanması ile şuan A takımın kullandığı tesis, altyapıya tahsis edilecek.

Yönetim ile teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yapılan görüşmelerde genç oyuncular noktasındaki hassasiyete önemli vurgu yapılmıştı.

ANADOLU'DA BUGÜN SPOR

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız