Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın ertelenmesi sebebiyle haftayı maç yapmadan geçiren Tümosan Konyaspor, arayı hazırlık maçı ile değerlendirdi. Yeşil-beyazlılar 3. Lig ekibi Kırşehir FK'yı 5-0 mağlup etti.
Konyaspor bu maçın ardından izne ayrıldı. Bugün dinlenecek temsilcimiz, Göztepe maçı için 25 Ağustos Pazartesi günü saat 18.30'da Kayacık'ta yeniden topbaşı yapacak.
İlk 2 haftanın lideri Konyaspor, çalışmalarını 28 Ağustos perşembe günü tamamlayacak. Konyaspor kafilesi aynı gün öğleden sonra tarifeli uçakla İzmir'e gidecek ve kamp yapacağı otele yerleşecek.
29 Ağustos Cuma günü Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak Göztepe -Konyaspor karşılaşması saat 21.30'da başlayacak. Ligde 4. haftanın ardından milli maç arasına girilecek. Temsilcimiz, araya 3’te 3 ile girmek amacında.