Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
23°
Karaman
Açık
25°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'da Hakan Keleş'ten kadroda önemli değişiklikler

Konyaspor'da Hakan Keleş'ten kadroda önemli değişiklikler

Teknik direktör Hakan Keleş, Kasımpaşa maçı 11’inde değişikliğe gitti

Konyaspor'da Hakan Keleş'ten kadroda önemli değişiklikler
Okunma Süresi: 1 dk

Kasımpaşa’yı konuk eden Tümosan Konyaspor’da oyun planı ve kadroda önemli değişiklikler vardı. Teknik direktör Hakan Keleş, milliara öncesi deplasmanda oynanan Trabzonspor maçına göre ilk 11’de iki değişiklik yaptı. Milli maç süreci yaşayan ve takımla bir idmana katılabilen Francisco Calvo, yedeğe çekildi. Calvo, Trabzonspor deplasmanında da önemli hatalar yapmıştı.

Keleş, Sokol Cikalleshi’yi de keserek Nelson Oliveira’yı sahaya sürdü. Oliveira, Trabzonspor maçında Prip’in attığı golün asistini yapmıştı.

Trabzonspor maçında savunmanın önünde forma giyen ve başarılı bir performans sergileyen Uğurcan Yazğılı, Kasımpaşa maçında Calvo’nun yerine sol stoperde forma giydi. Ön liberoda Oğulcan Ülgün ilk 11’de sahaya çıktı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız