Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'da kadroda düşünülmeyen Brezilyalı isimden imalı paylaşım

Konyaspor'da kadroda düşünülmeyen Brezilyalı isimden imalı paylaşım

Tümosan Konyaspor'da kampa götürülmeyen ve takım bulması istenen Brezilyalı Pedrinho'dan paylaşım geldi

Konyaspor'da kadroda düşünülmeyen Brezilyalı isimden imalı paylaşım
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Tümosan Konyaspor'un 2024-2025 yaz sezonunda bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Pedrinho, Teknik Direktör Çağdaş Atan tarafından gözden çıkarılmıştı. 1,5 yıl daha sözleşmesi olan Brezilyalı oyuncudan, kendine takım bulması istendi.

Pedrihno, sosyal medya hesabından imalı bi mesaj paylaşarak, "Günlük mücadelelerimizi, intihal yapmadan, başardığımızı, yaptığımız fedakarlıkları ve sınırlarımızın zorlandığı anları kimse bilmiyor; işte bu yüzden inancımız her zaman her şeyden daha büyük olmalı” ifadeleri yer aldı.

29 yaşındaki hücum oyuncusu eski takımı CSKA 1948 ile görüşme halinde ve anlaşırsa ikinci devreyi orada kiralık Bulgar ekibinde geçirecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız