Konyaspor yönetimi bir yılı doldurmaya hazırlanıyor. 13 Haziran 2025'te göreve gelen Ömer Atiker yönetimi, önümüzdeki süreçte 1 yılı geride bırakacak.
Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Serkan Yapalı, geride kalan sezonu değerlendirdi. Önemli bir vizyon ve projelerle göreve başladıklarını kaydeden Yapalı, “Yeni bir yönetim. Yeni bir hedef. Yeni bir mücadele. Mali disiplin, altyapı ve şehirle bütünleşme planları ile sezona başladık. Bu yolda inandık. Bazen düştük, bazen de eleştirildik. Bazen yalnız kaldık ama vazgeçmedik. Bir sezon boyunca umut ile hayal kırıklığı arasında yürüdük. Düşmeyi konuşanlar, Avrupa'yı hayal etmeye başladı. Türkiye Kupası'nda finale kadar yürüdük.
Antalya’daki o gecede kupayı alamadık ama şehri yeniden ayağa kaldırdık. Sezon boyunca gidilmeyen deplasman bırakmadık. Ve sonunda Konyaspor, 2025-2026 sezonunu Süper Lig'de 9. sırada ve Türkiye Kupası finalisti olarak tamamladı. Bazı sezonlar kupa kazandırır. Bazıları ise yeniden inanmayı öğretir. Bu sezon ikincisiydi” ifadelerini kullandı.