Konyaspor U19 takımında forma giyen 2008 doğumlu savunma oyuncusu Egehan Şensoy, sosyal medya hesabından yaptığı Galatasaray paylaşımı sonrası takımdan gönderilmişti. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Kamuoyunda oluşan hassasiyet dikkate alınmış ve söz konusu durumun kulübümüzün temsil ettiği değerlerle bağdaşmadığı kanaatine varılmıştır” denilerek Egehan Şensoy ile yolların ayrıldığı açıklandı.
Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay sonrası Galatasaray Kulübü devreye girdi. Sarı-kırmızılı takım, genç oyuncuyu U19 takımı için denemeye alacak.
Galatasaray yorumcusu Yakup Çınar konuyla ilgili olarak açıklamasında, “Galatasaray tarafı ile görüştüm. Galatasaray altyapı yöneticisi Fatih Demircan konuya el atarak altyapı hocaları ile görüşüyor. Egehan kardeşimizi Florya Metin Oktay Tesisi'ne çağırıyorlar. Bir süre Galatasaray U19 takımında denemelere alınacak” ifadelerini kullandı.