Konya
Açık
12°
Aksaray
Açık
10°
Karaman
Açık
14°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyasporlu Bahadır, bireysel performansına sevinemiyor! Kimse kurtarışlara puan vermiyor

Konyasporlu Bahadır, bireysel performansına sevinemiyor! Kimse kurtarışlara puan vermiyor

Konyaspor'un başarılı file bekçisi Bahadır Han Güngördü açıklamalarda bulundu.

Konyasporlu Bahadır, bireysel performansına sevinemiyor! Kimse kurtarışlara puan vermiyor
KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor'da bu sezon en başarılı isim olarak dikkati çeken Bahadır Han Güngördü, Amedspor yenilgisi ile bireysel performansını değerlendirdi.

Zor ve taraftar baskısının yoğun olduğu bir deplasmana çıktık. Çok üzgünüz, aslında çok da fazla söylenecek bir şey yok. Acilen toparlanmamız gerekiyor. Hem taraftarımızı, camiamızı, başkanımızı ve bize destek olan herkesi çok üzdüğümüz bir zamandayız. Toparlanmak istiyoruz ama maalesef istediğimiz oyunu şu ana kadar tam olarak yansıtamadık. Aslında kötü oynamıyoruz ancak bir türlü sonuca ulaşamadık. İnşallah en kısa zamanda hem hocamız hem biz hep birlikte düzeltip taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Gerçekten çok üzgünüz”

KURTARIŞLARA KİMSE PUAN VERMİYOR

Bireysel performansım çok önemli değil. Ben 15 tane pozisyon da çıkartsam Bahadır çok iyi oynadı diye kimse bize 3 puan vermez. Takım olarak hep birlikte kalmamız ve odaklanmamız gerekiyor. Kendi performansım inşallah böyle devam eder kendi açımdan konuşursam. Ama asıl önemli olan takımla birlikte galip geldiğimiz bir sürece girmemiz gerekiyor.  

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız