Konyaspor, yeni sezonda da sponsorları ile yola devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, isim ve forma sponsoru olarak Tümosan, stadyum sponsoru olarak MEDAŞ ile haziran ayı sonunda anlaşma sağlamıştı. Anadolu'da Bugün de konuyu okuyucularına aktarmıştı. Basın Sözcüsü Cengiz Yönet de sponsorlukların yeni sezonda devam edeceğini resmen açıkladı.
Her iki firma da Konyaspor'a yine destek olacaklarını belirterek, yeşil-beyazlı kulüp ile el sıkışmıştı. Ancak Konyaspor, bu süreçte daha iyi teklifler almak adına bir süre daha bekledi. Bu yönde bazı firmalar ile de görüşüldü.
Daha yüksek teklifler gelmeyince Konyaspor yaptığı anlaşmaları yürürlüğe koyma kararı aldı Her iki firma da geçen sezonki rakamlara güncel enflasyon farkını ekleyerek Konyaspor'a desteğini sürdürecek.
Tümosan, 2023 yılından bu yana Konyaspor'a isim ve forma göğüs sponsoru olarak desteğini sürdürürken, MEDAŞ ise daha önceki yıllarda forma ve tribün ismi ile devam eden sponsorluğunu arttırak, 2020 yılından bu yana Anadolu Kartalı'na stadyum isim sponsoru olarak da destek veriyor.
Tümosan ayrıca sezon içinde deplasman sponsoru da oluyor.
Öte yandan temsilcimizde formanın diğer bölgelerine sponsor almak adına görüşmeler sürüyor.