Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Sergen Yalçın'dan Konyaspor örneği

Sergen Yalçın'dan Konyaspor örneği

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor'da Samuel Eto'o ile çalıştığını hiç sorun yaşamadığını açıkladı

Sergen Yalçın'dan Konyaspor örneği
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Beşiktaş'ta Rafa Silva krizini sürüyor. Başkan Serdal Adalı ve Teknik Direktör Sergen Yalçın süreci anlattı. Yalçın, süreci anlatırken Konyaspor günlerinden örnek verdi.

Yalçın, "Burası Beşiktaş. Rafa Silva'nın da Sergen Yalçın'ın da yeri dolar. Krizi biz çok iyi yönettik. kendi içimizde çözmeye çalıştık. Siz daha yeni öğrendiniz. Oyuncu her hafta vitesi arttırdı. Yıldız oyuncu ile çalışamıyormuşum. Konyaspor'da Samuel Eto'o ile çalıştım. Türkiye'ye gelen en önemli yıldızlardan. Dünyada üç dört yıldan biri... Rafa ile de benim sorunum olmadı" dedi. 

Sergen Yalçın, 2017-2018 sezonunun ikinci devresinde Konyaspor'un başına gelmiş ve 10 maçta yeşil-beyazlıları ligde tutmayı başarmıştı.

Sergen Yalçın o dönem Konyaspor'da Samuel Eto'o ile çalışmıştı. İkili arasındaki uyum ligde kalma sürecinde etkili olmuştu.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız