Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Kültür - Sanat Konya'da İlham Veren Adımlar Sergisi sanatseverlerle buluştu

Konya'da İlham Veren Adımlar Sergisi sanatseverlerle buluştu

Şermin Şahin Kişisel Gelişim Kursu tarafından düzenlenen “İlham Veren Adımlar Öğrenci Gelişim ve Sanat Sergisi”, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Öğrencilerin hazırladığı resim eserleri ve piyano dinletileri katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Konya'da İlham Veren Adımlar Sergisi sanatseverlerle buluştu
MUHABİR: İpek Özakpınar
Okunma Süresi: 1 dk

Şermin Şahin Kişisel Gelişim Kursu tarafından düzenlenen “İlham Veren Adımlar Öğrenci Gelişim ve Sanat Sergisi”, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinlikte öğrencilerin hazırladığı resim eserleri sergilenirken, piyano öğrencileri de verdikleri dinletilerle izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Serginin açılışı, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı İlham Enveroğlu, Öğretim Üyesi Orhan Cebrailoğlu ve resim öğretmeni Zerrin Enveroğlu tarafından yapıldı.

Şermin Şahin Kişisel Gelişim Kursu yetkilileri, öğrencilerin gelişim ve başarılarından duydukları memnuniyeti dile getirerek etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız