Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Aksaray’da “ev basma” iddiası ortalığı karıştırdı: Parkta kavga çıktı

Aksaray’da “ev basma” iddiası ortalığı karıştırdı: Parkta kavga çıktı

Aksaray'da bir evin basılması iddiasıyla iki grup arasında tartışma çıktı.

Aksaray’da “ev basma” iddiası ortalığı karıştırdı: Parkta kavga çıktı
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Aksaray’da iki grup arasında “ev basma” iddiasıyla çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay, Paşacık Mahallesi Gülümse Parkı’nda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bir şahsın ev bastığı iddiası üzerine iki grup arasında önce apartmanda başlayan tartışma, daha sonra parkta devam etti. Gerginlik büyüyerek kavgaya dönüşünce mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Müdahale sırasında polise direnen bir kişi gözaltına alındı. Direnen şahıs, bekçilerin de yardımıyla polis aracına bindirildi.

Olay sonrası şikayetçi olduklarını belirten diğer grup ise sakinleştirilerek polis merkezine yönlendirildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız