Konya
Açık
15°
Aksaray
Açık
17°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Giresun'da kardeşini boğulmaktan kurtaran Mustafa Hıdır boğularak can verdi

Giresun'da kardeşini boğulmaktan kurtaran Mustafa Hıdır boğularak can verdi

Giresun'un Eynesil ilçesinde Mustafa Hıdır kardeşini kurtarmak isterken kendisi boğuldu.

Giresun'da kardeşini boğulmaktan kurtaran Mustafa Hıdır boğularak can verdi
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Köseli Mahallesi, Dizgine Deresi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgileri göre, Mustafa ve Güngör Hıdır kardeşler serinlemek için denize girdi. Denizde küçük bir kız çocuğunun boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Güngör Hıdır (45), çocuğu kurtarmak isterken kendisi boğulma tehlikesi geçirince, abisi Mustafa Hıdır da (53) onu kurtarmak için denize girdi.

Uzun çabalar sonucu kardeşi Güngör'ü boğulmaktan kurtaran Mustafa Hıdır, kendisi boğulma tehlikesi geçirdi. Denizden sahile çıkarılan Mustafa Hıdır'a ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Eynesil Devlet Hastanesine kaldırılan Mustafa Hıdır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Hıdır kardeşlerin Yurt dışında ikamet ettikleri ve bayram tatili için Türkiye'ye geldikleri bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız