Konya-Antalya D-687 Karayolu’nda mangal kömürü yüklü tırın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü Furkan Y. ile araçta yolcu olarak bulunan Haşim K. yaralandı.

Kaza, Konya-Antalya D-687 Karayolu’nun Beydiğin Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Konya’dan Antalya yönüne seyir halinde olan Furkan Y. yönetimindeki 58 AHN 353 plakalı mangal kömürü yüklü tır, Demirkapı Tüneli’ni geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada tır sürücüsü Furkan Y. ile araçta yolcu olarak bulunan Haşim K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Jandarma Karakolu ve Jandarma Trafik ekipleri sevk edildi.

Ekipler tarafından araçtan çıkarılan yaralılara, 112 Acil Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.